Win een Creall pakket voor jouw klas!

In 2023 bestaat Havo b.v., de maker van Creall klei en verf, 60 jaar! En wie jarig is, trakteert. Daarom hebben zij een winactie voor alle leerkrachten en leerlingen van het basisonderwijs. 

Wat kun je winnen? 

Elke klas over de hele wereld kan een tof Creall pakket winnen. Alle groepen5 tot en met 8 uit Nederlandmaken daarnaast kans op een toffe kleiworkshop en een rondleiding door hun fabriek in Ermelo.

Hoe doe je mee? 

Havo b.v. is een afkorting voor Handelsonderneming Vos. Dit Nederlandse familiebedrijf werd opgericht door meneer Vos in 1963. Het is dus niet vreemd dat zij gek zijn op vossen. Speciaal voor deze winactie hebben zij een leskaart gemaakt over een vos.

1.Ga naar het lesidee*, kies het juiste niveau en voer de les uit met jouw klas

2.Maak daaréén of meer foto’s van

3.Stuur de foto’s uiterlijk 28 februari 2023 naar Creall op via info@creall.com en tag hun op Instagram (@creallforschoolandhobby) of Facebook (@Creall)

4.Vermeld bij je berichtje ‘winactie 60 jaar’, de naam van jouw schoolen welke groep je lesgeeft

*mocht de link het niet doen, ga naar: www.creall.com/lesideeen/winactie-creall-pakket/

De winnaars

Op 1 maart loten zij de winnaars uit. Er zijn in Nederland 2 winnaars: 1 winnaar voor groep 1 t/m 4 en 1 winnaar van groep 5 t/m 8. Heeft jouw klashet Creall pakket gewonnen? Dan nemen zij contact met je op om de prijs op te sturen. Heb je een workshop en rondleiding in Ermelo gewonnen? Dan stemmen jullie samen af wanneer dat het beste uitkomt. 

Heel veel schilder-en leerplezier!

 

* Cats-educatief deelt slechts deze informatie met jullie en staat verder los van de wedstrijd. Wij wensen je wel heel veel succes!

 

© 2016 - 2023 Cats-educatief | Leverancier educatief materiaal en meubilair | sitemap | rss